Skip to content

TA NEA

ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

50 χρόνια δράσεις

και συνεχίζουμε…

Ευχαριστήριο της κ. Νικολέτας Λιατήρη

Η κ. Νικολέτα Λιατήρη ευχαριστεί την Καθηγήτρια Παρασκευή Βούλγαρη του ΠΓΝΙ και το προσωπικό της Ρευματολογικής Κλινικής για την άψογη νοσηλεία της. Για περισσότερα δείτε στο συνημμένο αρχείο δίπλα.
> ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γυναικεία χορωδία «Η Αγία Μαρίνα»: Τραγουδώντας τη ζωή – Ηπειρωτικός Αγών

«…Έχεις ποδάρια να σταθείς και μάτια ν’ αντρανίσεις,έχεις και γοργοδάχτυλα ν’ αλλάξεις δαχτυλίδια και χέρια γοργογύριστα να στεφανογυρίσεις…» Είναι η μάνα, που απευθύνεται στην κόρη στην οποία έλαχε ο κλήρος
> ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τραγουδώντας τη ζωή

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 8 μ.μ., η Χορωδία Γιαννιωτισσών Κυριών «Η Αγία Μαρίνα» ερμηνεύει παραδοσιακά και έντεχνα λαϊκά τραγούδια συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.
> ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελευθέρια Ιωαννίνων 1913-2019

Τραγούδια για την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων και παλιά γιαννιώτικα θα ερμηνεύσει η Χορωδία των Γιαννιωτισσών Κυριών «Η Αγία Μαρίνα», στο πλαίσιο της εκδήλωσης που οργανώνει με τίτλο «Ελευθέρια Ιωαννίνων 1913-2019».
> ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ηπειρώτικα παραδοσιακά τραγούδια με συνοδεία λαϊκών οργάνων

Η Χορωδία Γιαννιωτισσών Κυριών «Η Αγία Μαρίνα» παρουσιάζει την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 8 μ.μ., στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», Ηπειρώτικα παραδοσιακά τραγούδια με συνοδεία λαϊκών οργάνων. Προλογίζει η
> ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στηρίξτε τις προσπάθειές μας

Ηπειρωτική Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία

ΕΙΣΟΔΟΣ ΙΑΤΡΩΝ